Zapytanie Ofertowe
dla postępowania ofertowego na wykonanie usługi o wartości szacunkowej
poniżej 30.000 EURO
na
Wynajem sali konferencyjnej wraz z obsługą i zapewnieniem cateringu na potrzeby organizacji konferencji podsumowującej realizację projektu pn. „Rozbudowa, przebudowa i modernizacja oczyszczalni ścieków sanitarnych oraz przepompowni sieciowych kanalizacji sanitarnej
w miejscowości Bircza” wyłonionego w ramach konkursu ogólnego nr RPPK.04.03.01-IZ.00-18-001/16 w ramach osi priorytetowej IV Ochrona środowiska naturalnego i dziedzictwa kulturowego, działania 4.3 Gospodarka wodno-ściekowa, poddziałania 4.3.1 Gospodarka ściekowa Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 – 2020
Przedmiotem zamówienia jest wynajem sali konferencyjnej wraz z obsługą i zapewnieniem cateringu na potrzeby organizacji konferencji podsumowującej realizację projektu pn. „Rozbudowa, przebudowa i modernizacja oczyszczalni ścieków sanitarnych oraz przepompowni sieciowych kanalizacji sanitarnej w miejscowości Bircza” wyłonionego w ramach konkursu ogólnego nr RPPK.04.03.01-IZ.00-18-001/16 w ramach osi priorytetowej IV Ochrona środowiska naturalnego i dziedzictwa kulturowego, działania 4.3 Gospodarka wodno-ściekowa, poddziałania 4.3.1 Gospodarka ściekowa Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 – 2020.
1. Szczegółowy opis zamówienia dotyczący konferencji:
• Liczba uczestników konferencji: 50 osób,
• Miejsce konferencji: Bircza,
• Wykonawca zapewni salę przeznaczoną na przeprowadzenie konferencji, dostosowaną jednocześnie do podania i spożycia poczęstunku w ramach przerwy kawowej oraz podania i spożycia obiadu wraz z obsługą i cateringiem.
2. Szczegóły dotyczące wyposażenia Sali.
Wykonawca zapewni:
- wyposażenie sali w minimum 50 krzeseł – ich rozstawienie, laptop, rzutnik multimedialny, oświetlenie sali, nagłośnienie i minimum 2 mikrofony, zorganizowanie i rozstawienie ekranu odpowiednio dużego do wyświetlenia na konferencji prezentacji Power Point, podłączenie wszelkiego sprzętu oświetleniowego, nagłośnieniowego i audiowizualnego użytego podczas konferencji i jego obsługę podczas trwania konferencji,
- wyposażenie sali w stoły do rozłożenia poczęstunku i naczyń w trakcie przerwy kawowej oraz obrusy materiałowe na stoły wraz z przybraniem, a także dodatkowy stół na brudne naczynia,
- wyposażenie sali w stoły i krzesła dla wszystkich uczestników konferencji podczas spożywania obiadu. Naczynia szklane, porcelanowe lub porcelitowe oraz sztućce ze stali nierdzewnej, serwetki jednorazowe, papierowe, składane dla każdego uczestnika,
- przygotowanie sali i poczęstunek przed konferencją i uprzątnie po jej zakończeniu,
- bieżące uzupełnianie poczęstunku oraz sprzątanie brudnych naczyń,
- personel do obsługi na miejscu odbywającej się konferencji, oraz pozostawanie personelu do dyspozycji zamawiającego i uczestników,
- możliwość skorzystania przez uczestników konferencji z bezpłatnej szatni oraz bezpłatnego parkingu.
W czasie konferencji przewidziano dwie przerwy:
ü Przerwę kawową,
ü Przerwę obiadową na zakończenie konferencji.
3. Menu w przerwie kawowej i w czasie obiadu.
Menu przerwa kawowa:
• 2 lub więcej warników z wrzątkiem (min. 5 l) –woda bez ograniczeń, (herbata ekspresowa, torebki z zawieszką, każda sztuka pakowana osobno, 200 szt.)
• kawa rozpuszczalna typu classic – bez ograniczeń,
• kawa mielona – bez ograniczeń,
• śmietanka do kawy w płynie – bez ograniczeń,
• cukier biały – bez ograniczeń,
• cytryna – bez ograniczeń,
• woda mineralna gazowana butelkowana – po 500 ml na osobę,
• woda mineralna niegazowana butelkowana – po 500 ml na osobę,
• sok podawany w dzbankach – 3 rodzaje, po 100 ml każdego rodzaju na osobę,
• ciastka kruche – minimum po 60 g dla każdego z uczestników,
Menu obiad typu bufet szwedzki:
• Zupa (w przeliczeniu 350 ml na osobę),
• 1 danie mięsne o wadze 150 g na osobę + pasujący dodatek typu ziemniaki, kasza, ryż itp. o wadze 200 g na osobę,
• surówki / sałatki: 3 rodzaje, po 150 g każdego rodzaju na osobę,
• deser: 2 rodzaje ciast (1 ciasto typu domowego wypieku np. sernik, szarlotka i 1 ciasto z kremem), w przeliczeniu po 1,5 porcji na osobę.
Podczas obiadu podawane są: kawa, herbata, śmietanka do kawy, cukier, cytryna, woda mineralna
gazowana, woda mineralna niegazowana, zupa, ciepłe dania obiadowe, surówki / sałatki oraz deser. Poczęstunek uzupełniany jest na bieżąco oraz napoje ciepłe dostępne są bez ograniczeń (wymogi takie jak przy przerwie kawowej).
CPV:
- 55120000-7 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji
- 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
Data składania ofert: 2018-06-15 10:00:00
|